maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pikku Söpö

Pakko minun on tehdä pikkuinen postaus tästä uudesta tulokkaasta vielä tänäänkin. Pysyin niin pitkään housuissani, hihih. 
Tämä neitokainen on kyllä sellainen riiviö ettei toista olekkaan. Niin suloinen mutta niin valtavan villi. Nuppu joutui vähän komentamaankin sitä muutamaan otteeseen kun repi niin vimmatusti turkkia. Nuppu parka :/
Ei pelkää mitään eikä ketään, vahtia täytyy ihan koko ajan. Mutta on se niin ihanan hellyyttävä ja mieluiten nukkuu minussa kiinni. Hakeutuu useasti paitani sisälle nukkumaan ja rauhoittumaan. Tukkanikin saa kyytiä kun sitä revitään ja lutkutetaan. Ei sentään samoin kuin Nuppu lutkutti. Silloin tukka meni ihan kovaksi korpuksi kuolasta.Nautinnollista maanantaita kaikille!14 kommenttia:

 1. Voi kuin on pieni ja suloinen otus! Meille tuli viikko sitten huskyn ja malamuutin jälkeläinen, tyttö hänkin. On nyt yhdeksän viikon ikäinen ja pennuksi kyllä aivan valtava. Villi ja valloittava neiti. :) Onnea uudesta perheenjäsenestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtavasti onnea teille myös. Kova homma näissä pikkuisissa mutta kyllä ne palkitsee :D Nuo tipsut ovat niin pikkuisia, tuo meidän Nuppu on 5 kg ja tuntuu jättiläiselle vaikka oikeasti on todella pikkuinen :)

   Poista
  2. Halla on kahdeksankiloinen, jättitassuinen ja terävähampainen prinsessa. Hommaa on, mutta uuden oppiminen palkitsee sekä koiran, että omistajan. :)

   Poista
  3. Voi pikkuinen <3 vaikka onkin isompi kuin meidän Nuppu.

   Poista
 2. Voi voi mikä söpö pieni pallopää! :-)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Luonne ei ole kovin söpö. Villipeto ja kiukkupussi...

   Poista
 4. Aivan mielettömän suloinen pikku hauveli! Lisää kuvia vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti laittelen kuvia välillä.

   Poista
 5. Voi miten söpö hän on, ja pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jääkö Söpökin yhtä pieneksi kuin Nuppu. Emo ei kovin isolle vaikuttanut.

   Poista
 6. Aivan ihanan lutunen söpöläinen! :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!