keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kaapin löytöjä

Minun on myönnettävä, että meillä on kaikilla ihan liian paljon vaatteita. Olen poikien kaappeja tyhjentänyt ja katsonut mitä kesäksi tarvitsevat. Löysin aivan mahottoman hienot pökät Sammakon kaapista. Vielä hullumpaa oli se, että ne mahtuu vieläkin jalkaan.. Sammakko tykkää niistä ja pitäisi niitä jalassa yölläkin.


Niin kuin arvata saattaa niin ihan valtavia vuoria ei tule nyt ommeltua ja odottelen hetkeä milloin saisin tehtyä mieheni neulepaitaa, lötköttää sohvapöydällä kesken. Aika menee kyllä niin hienosti Söpön kanssa. Aika vähän tekee sisälle tarpeitaan. Mutta useasti pitää mennä ulos. Nuppu on alkanut jo hiukan hyväksyä pentua, Nuppu on ihan paras <3 nbsp="">


Kevättä jo odotellaan kovasti ja ruokakin tuntuu odottelevan. Ja jos ette ihan heti kyllästy niin pakkohan mun on laittaa taas kuva mun lempparista...Lohi-jokirapusalaatti. Sanokaa vaan jos saatte tarpeeksenne katsella tätä :)
Oli muuten ihan super raikas salaatti kun pitkästä aikaa tein pohjan kiinankaaliin. Jostain syystä kyseisellä kaalilla on niin huono maine vaikka on aivan mahdottoman hyvää. Ja sen kanssa sopii rypäleet, kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Päälle hyvä pala lohta ja jokirapuja. Jos tykkää niin joko salaattijuustoa tai Auraa. On herkkua ihan ilman kastikkeita. Useasti tosin laitan lorauksen oliiviöljyä ja mausteita jos tahdon vähän tuhdimpaa ja mausteisempaa.

Oikein ihanaa kevään odotusta teille kaikille!


4 kommenttia:

  1. Kaappien kätköinin piiloutuu vaikka mitä ihanaa. Mukavaa päivää teille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on :) Eipä tarvitse paljoa mitään ostella kun löytyi vaikka ja mitä kivaa.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!