perjantai 15. helmikuuta 2013

Resupaita

Olipa kerran pieni ja suloinen paituliini joka eksyi tyttäreni kaapista minun kaappiini, paljon uusia kavereita sai mutta ikinä ei kukaan sitä mukaansa ottaut. Resupaita oli hyvin surullinen :( Voi sitä pientä resupaitaa. Sitten eräänä harmaana talviaamuna minä kaivoin sen esiin ja käänsin ja väänsin, mietin kovasti mitä sille tekisin.
Silloin pitsirulla kuiskutti korvaani, että hän olisi oiva koriste resupaidan kaulukseen. Siihen siis aloin sitä kiinnittää ja resupaita nautti kovasti uudesta ystävästään. Näin siinä siis kävi, että resupaita on nyt lemppari paitani ihan yhtäkkiä näin.


Resupaita on kovin onnellinen ja kirmaa kanssani niin kotona kuin ulkonakin...Näin se pienellä vaivalla muuttui, käyttöön jälleen saan. Ei hukkaan mennyt resupaita vaan kaveriksi pääsi muiden paitojen :)
Resupaitaa älä pois heitä se saattaa vielä yllättää ja ihan uudeksi kamuksi päällesi muuttua.


Oikein mukavaa perjantaita teille kaikille!


10 kommenttia:

 1. Kyllä sinä olet tuossa hommassa "mestari" !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mestaruudesta en niin tiedä mutta hauskaa puuhaa tämä on...

   Poista
 2. Hei!

  Ihanasti uudistettu paita. Mistäs noin ihanat kengät on löytynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippuli Suvi

   Nuo kengät on hääpäivälahja mieheltäni mutta noita korollisia street kenkiä (vai miksi niitä oikeasti kutsutaan) löytyy melkeimpä jokaisesta kaupasta nyt. Kannattaa ihan googlettaa kaikki kenkäliikkeet. Niin ja olen nähnyt noita myös ihan tavarataloissakin kuten Citymarketissa.

   Poista
 3. Ihana hyvänmielen teksti =) Vauhdikkaan oloinen paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sitä tuo paita on todella...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!