keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Postaus

Välillä tuntuu, että postausideoita on enemmän kuin ehtii tänne niitä lykätä. Kuviakin olisi vaikka ja kuinka. Ei pysy perässä enää. Muutamia kuvia on pitänyt ihan laittaa unholaan kun tilanteesta on niin pitkä aika. Kurjaa. Yritän kuitenkin laittaa järjestyksessä mutta eipä se aina onnistu.

Tässä postauksessa kuitenkin koitan kertoa ruskeasta pitsikankaasta ja kengistä jotka löysin kaapin perältä, ihan käyttämättömät kengät vaikka on aikaa niiden kulkeutumisesta kotiini. Ja kampela joka eksyi lautaselleni uusien kamujensa kanssa. Tai jotain tuollaista nyt kuitenkin suunnittelin. Katsotaan millaisen sotkun saan taas aikaan....

Minulla on kankaita valtavasti, ei tarvitsisi kyllä yhtään uusia ostaa ja silti saisi ihania vaatteita talveksi ja kesäksi. Tulisikin jo kesä. On muutoin eka kerta kun tosiaan suunnittelen mitä vaatteita teen eikä niin, että ostan vaan kankaita ja ihmettelen myöhemmin, että mitä niistä tekisin. Tämä pitsikangas on juuri sellainen kiva kangas joka on vain tullut mukaani, lojunut pitkään hyllyllä ja nyt siitä sain aikaiseksi jotain.
Herkkullista salaattia

Kampelaa, paistettuja bataattikuutioita ja rosmariiniperunoita

Oikein ihanaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!