tiistai 5. helmikuuta 2013

Ärsytys

Piti blogata jotain aivan muuta mutta nyt kiukuttaa sen verran, että jätän sen huomiseen. Ensin ärsyttää se, että Vuodatuksessa olevat blogit ovat jostais syystä päivittäneet kaikki postaukset ja koko lukuluettelo on täynnä niitä, vaikea löytää niitä ihan uusia. Ja toinen asia...Sammakko meni illalla kuumeisena nukkumaan eli meillä ollaan taas kipeänä. Siis mikä ihme tauti tää oikein on?


Tämä postaus on siis sekalainen ja pelkkiä kuvia täynnä sillä muutoin mua ärsyttää ihan kaikki ja sitten ärsyttää teitä sen jälkeen ihan kaikki ja sitten mulla on paha mieli kun ollaan ärsyyntyneitä.

Lempi takki päällä. Itse tehty tottakai.
Samoin tuubihuivi,
rinnassa keikkuu virkattu ruusu
Eilinen asukin on hyvä laittaa silloin kun ärsyttää, jos se vaikka saisi jonkun toisen ärsyyntymään. Kiusa se on pienikin kiusa...niin mun isoäiti aina sanoi.
Uudet kengät kannattaa huomioida, on muuten ihan super hyvät kintuissa kun kävelee. Näin se keski-ikäinen laittaa päälleen mitä lystää eikä välitä kenestäkään tai mistään. Hih...se hyvä puoli tässä iässä on.


Tämän päivänen työ olisi saada tämä asu valmiiksi. Poika saa kölliä pesässä ja katsella leffoja. Äiti se istuu koneella ja suostuttelee Sammakkoa vähän syömään ja juomaan. 

Fish & chips talon tapaan
 Paras on vain mennä kiukuttelemaan toisaalle ja päästää teidät kiukkupussin kiukulta. Ei ole kivaa teidän päälle kaataa kiukkua. Joka oikeasti on ihan turhaa, niin kiukuttelu kuin toisille kiukutteleminen ja nyt tulee todella paljon sana kiukku tähän kohtaan...


Oikein hyvää ja parempaa tiistaita kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Vuodatus ärsyttää tällä hetkellä vähän suurempaakin joukkoa… Mä pistin blogit salasanan taakse toistaiseksi, koska en halua uusia ”hienoja” ominaisuuksia, joita ei ainakaan toistaiseksi pääse blogista poistamaan. Murr. Eikä vanhaa sivupohjaakaan saa näköjään takaisin. Siihen tuli vaan käytettyä ilta jos toinenkin. - Tällä hetkellä päivittelen sitten bloggerin blogia. Ellei mun toivomat muokkausmahdollisuudet palaa Vuodatukseen, niin siirryn kokonaan tuonne bloggeriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan ihmetytti kun kaikki pomppas tuonne lukulistalle. Ihan kaikki vanhat ja uudemmat postaukset. Satoja ja taas satoja...

   Poista
  2. Kyselin tuosta lukulistan vuodatus-floodista, ja rohean pojat ilmoittivat "päivittäneensä rss-feedin jota bloggerikin käyttää". Sanoivat, että blogger ei osaa lukea postausten aikaleimoja. Joten on olemassa häviävän pieni mahdollisuus, että vika ei olekaan vuodatuksen päässä. Mitä on kyllä tässä vaiheessa vähän vaikea uskoa :D

   Toivottavasti vuodatus paranee pian, samoin kuin Sammakko, ja ärsytys ja kiukku myös. :)

   Poista
  3. Sammakko on tosi pipi. Pitää seurata mitä tuosta nyt on tulossa. Valmistaudun lähtemään lääkäriin.

   Poista
 2. Samaa minäkin jo eilen ihmettelin. Monta vanhaa postatusta jokaiselta peräkkäin, kurjaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se muutoin haittaa mutta ei meinaa löytää lukemiaan blogeja. Olenkin eilen poistellut noita Vuodatuksessa olleita kun ei niitä edes päivitetä enää.

   Poista
 3. Oi että on ihanat nuo Sinun matkalaukkusi, upeat nuo kenkäsi ja tyylikäs asukokonaisuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös :) Kengät on ihan ykköset.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!