sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sisustus

Mitkä ovat sisustusvirheet? Noh, jos niitä aletaan luettelemaan on joka asunnossa pelkkiä virheitä. Tätä asiaa on pohdittu nyt oikein kunnolla muutamilla palstoilla. On lueteltu myös junttikoti sisustus ja wt-sisustus. Minä taas ihmettelen, että miten toisten koti voi kiinnostaa ihmisiä niin valtavan paljon.
Kamalinta on jos aletaan sisustamaan muita mielyttääkseen eikä itsensä vuoksi. Itse en ole nähnyt muita sisustuksia kuin kiinnostavia ja idearikkaita.

Meidän koti tosiaan kuuluu alusta loppuun niihin virheisiin. mutta me nautimme täällä olosta ja näistä hupsuista kikkakolmosista joita aina tarpeeseen (tai vähemmän tarpeeseen) nikkaroidaan. On purkkia ja purnukkaa, on telkkarialttari ja sekainen kirjahylly. On montaa ruskean sävyä ja paljon muita värejä joukossa, on rauhaton ja liian pieni matto ja eläinkuosia. Mutta me niin viihdytään täällä meidän pesässä.

Tehdään kodeista sellaisia kuin haluamme ja muistetaan, että koti on meitä varten ei muita ihmisiä varten. Heillä on oma koti ja he laittavat sen sellaiseksi kuin he itse tahtovat.
Makuuhuoneesta pitää laittaa yksi kuva tuosta arkusta. Tuossahan oli ihan toinen taulu ennen. Nyt sekin nurkka on valmis. Kaikkea roikkuu ja on mitä sattuu missä sattuu :) Juuri niin sekameteliä kuin me olemme.


Kiitos ihanista kommenteista viime postaukseen!
Oikein ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Sinulla on kiva ja varmasti omanlaisesi koti. Minulla omani. Ja molemmat kodeissamme viihdymme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella. Juuri sellainen kuin halutaan. Ja viihdymme erittäin hyvin :)

   Poista
 2. ♥ kyllä vaan, jokaisella omannäköinen, mutta niin rakas koti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi aika kamala sisustus jos keräisi kaikkien mieltymykset vaikka tuonne meidän olkkariin...huh. Se vasta olisi, hmmm...

   Poista
 3. Teillä on niin nättiä, voisit tulla tännekin tuunailemaan jotakin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on vahva näkemys millainen teidän kodin pitää olla. On juuri sinun näköisesi :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!