tiistai 15. tammikuuta 2013

Quesadillat ja hihakkeet

Nämä on niin herkkuja että. Jääkaapista löytyi vaikka ja mitä tuonne sisään ja eikun grilliin lämpenemään. Helppoja siis :) Eikä meillä ole niin kovin väliä mitä sitä lounaaksi popsii kunhan jotain suuhunsa saa. Siksi näiden jämäherkkujen kanssa sai syödä myös salaattia johon sai laittaa jokirapuja tai lohta tai vaikka molempia.


Sisällä juustoa, kanaa, nakkia ja riisiä


En voinut millään heittää tätä ihanaa ja pehmeää mohairkankaan loppua pois vaan oli pakko siitä lopusta jotain tehdä. Ja se jotain oli ylipitkät hihakkeet. Ei kaavaa vaan suora putki jonka keskellä aukko. 
Ihanan lämpöinen kylmällä kelillä.Oikein mukavaa tiistaita kaikille!8 kommenttia:

 1. Tosi ihanaa tuo mohairkangas ja varmasti lämmittää. Ihanaa myös tuo herkku. Tuota en olekkaan kokeillut koskaan. Miten teet tuon taikinan? Ja miten kypsennät tuon kuoren?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin tuonne linkin ohjeeseen. Sisälle voi laittaa oikeastaan mitä vain...eli ihan vain tortilloja nuo ja paistinpannullakin onnistuu kunhan muistaa painaa tarpeeksi jotta ne pysyy ohuina.

   Poista
 2. Kiva, ja nyt et ainakaan palele.

  ps. kiitos siitä vyövinkistä, pitääkin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En palele en. Nuo ovat tosi lämpimät ja mahottoman hyvä juttu tällaiselle vilukissalle..

   Poista
 3. Aivan mieletön! Kuinka ihmeessä oikein osaat :O Minä kun en saa aikaiseksi edes toisen lapasen resoria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ommeltu ihan kankaasta. Joskus tahtoo mennä siitä missä aita on matalin. Tikutus kun on useasti hyvin paljon suuri töisempää.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!