torstai 17. tammikuuta 2013

Pitsa päivä

Päivä nyt ei kyllä enää ollut kun tämän tein. Minun pikapitsa siis. Tätä tarjoillaan kun ilta alkaa kolkutella oveen mutta jotain herkullista pitää saada. Silloin kerään pöydälle kaikkea jämäpalaa, eli tällä kertaa palvattua kalkkunaa, naudan suolalihaa ja kirjolohta, mukaan mahtuu myös paprikaa ja tomaattia. Tästä tulee siis erittäin tomaattinen herkku.

Pohjan vaivan nopeasti kaikki vain sekaisin ja painelen kohottamatta pienelle pellille, tulee paksu ja maukas pohja. Päälle tomaattimurskaa ja mausteita esimerkiksi tällä kertaa valkosipulinkynsiä reilusti, oreganoa, grillimaustetta.

Tähteistä saa kyllä niin maailman parhaat herkut, ainakin minun mielestäni näin on. Ja oli muuten ihan tolkuttoman hyvää pitsaa...nami nami :)


Sain tuossa jokin aika sitten todellisen kunigasidean joka oli aivan pakko toteuttaa. Juu, karvahattu ja liivi. Noista pitää tosiaan jossakin vaiheessa ottaa kuva kun ne ovat päällä. Hattu ainakin aiheutti meidän miesväessä todellisen riemun ja se siirtyikin aika vilkkaasti päästä päähän ja sitä kuvattiin joka kulmasta...Huoh, miehet.
No onhan nuo hupsut mutta niin olen minäkin :)

Valmiita kaavoja ei ole


Eilinen kaffepaussi teki todellista terää
itse leivotut kaurakeksit ovat muuten niin herkullisia 

Tämä ilme kertoo fiiliksestä 

Oikein mukavaa tosrstaita teille!

4 kommenttia:

 1. Kuva sinusta oli siis ennen kahvipaussia (tai sitten kun herkut oli jo syöty)? :D :)

  Pizza. <3 Mikä ihana tekosyy nauttia. Mei tehtiin myös kaksi pellillistä sunnuntaina ja kyllä kelpasi. Jäääkaapista löytyy yleensä aina jotain täytteitä nopeaan pizzaan.

  Edellistä postaustasi kommentoidakseni voin sanoa että 20kg ei ole todellakaan paha 38kiloon tulla lisää. Meikä painaa suunnilleen 58kiloa ja oon ihan onnettoman lyhyt. Oot kyllä ollut hurjan pieni vaikka pieneltä se sinä näytät edelleen. Itse en ikinä voisi luopua hyvästä ruoasta painon takia, ainoastaan sairauden (kuten diabetes).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikuntaa mun tarttis lisätä. Painoa ei oikeasti tarvitse pudottaa. Ja onhan mulla tuota mahaa kun tuo nuorimmainen onnistui hajottaa ylävatsalihakset kokonaan, ne eivät ole vieläkään palautuneet :( Ja poika on sentään jo 3v.
   Enkä tosiaan halua olla niin pieni kuin olin, se oli kamalaa...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!