tiistai 8. tammikuuta 2013

Nessi Hovi

Muutama vuosi sitten kun Nessi Hovi suunnitteli Käsityö kerhon lehdelle malliston kiinnostuin kyseisestä suunnittelijasta. Olihan minunkin sitten ihan pakko ommella oma näkemykseni kyseisestä mallistosta. Valitsin takin jonka tein jostakin Eurokankaan yllätyssäkin uumenista löytämästäni kankaasta. Oranssi on täysin minun värini ja tykkään tästä jakusta ihan hirmuisesti. Olen tämän jakun esitellyt aikanaan myös vanhassa blogissani mutta nyt ajattelin, että blogini tarvitsee hiukan väriä niin postaan tämän uudestaan :)

Koristenauha on myös jotain vanhaa nauhaa minkä löysin kaapista
kun aikani pengoin.


Miksi laitoin itseni naaman tähän? Ihan siksi kun mietin miten ihoni on muuttunut sen jälkeen kun sairastuin basedowin tautiin. Sain paljon näppyjä ja riesakseni myös vitiligon (valkopälven) Kasvoni ovat todella epätasaiset, on kesakot, on maksaläiskiä ja valkopälveä. Tähän tosin auttaa yksi ainoa kosmetiikka tuote mutta sitä ei meillä tällä hetkellä ole. Se yleensä rauhoittaa ja tasaannuttaa ihon väriä. 
Meikillä pitääkin sitten yrittää peitellä minkä kykenee lopun kanssa vain pitää kyetä elämään.


Miehelläni on salainen resepti josta hän tekee maustetahnan jonka levittää lihan päälle. Tulee muuten ihan tolkuttoman hyvää ja mausteista ruokaa. Broileri siis maustettiin sillä tahnalla ja lisäksi laitettiin tuoretta rosmariinia pinnalle ja uuniin.
Voin muuten sitten vakuuttaa, että tuo broileri tuli miesten toimesta syötyä kokonaan. Loput piti heittää hernekeittoon mutta eipä siitä jäänyt siihen mitään. Eli pitää hernariin laittaa jotain muuta lihaa.


Oikein ihanaa tiistaita teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kyllä sinä osaat tehdä ihania vaatteita.
  Kiva oli lukea että neuletyötkin taas innostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   On ne ainakin sellaisia joista itse tykkään. Olen tyytyväinen myös siitä, että olen alkanut postailla enemmän myös noita ihan omia juttuja...ilman valmiskaavoja ommeltuja.
   Olen kuitenkin edelleen niin innoissani noista lukuisista kivoista kaavoista joita haluan testailla, että niitä omia tulee tiputtamalla edelleen.

   Poista
 2. Onpa ihana takki, sopii hyvin sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Niin minunkin mielestä sopii :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!