keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Juttuja

Tiedättekös, kun sairastuin niin lääkkeet avittivat painoani sen verran, että minulla tuli lisää painoa 20kg kahdessa kuukaudessa. Vaikka minut on leikattu ja nuo toiset lääkkeet ovat jääneet pois niin painoa saisi lähteä nopeampaa mitä se nyt lähtee. Ainakin sen 10kg. Mitään laihduttamista sanan varsinaisessa merkityksessä en ole lähtenyt tekemään sillä se vahinko putoilu on parempi homma minulle.
Jännä muutenkin huomata miten nämä vuodet ovat muokanneet kroppaa, sairaudet, loukkaantumiset, raskaudet. Kaikki ne ovat jättäneet jälkensä.

Miksi en laihduta? Kun ruoka on aivan liian hyvää ja koska liikkuminen on alkanut olla joka päivä helpompaa. Liikkumisella ja syömisellä olen aina pitänyt itseni pikkuruisena ja sama homma jatkuu niin pitkään kunnes tulee vaihdevuodet. Sitten pitää miettiä asiaa uudelleen. Kroppa kun ei toimi samoin enää sen jälkeen.

Ruoka on isossa osassa meidän perheen elämää. Istumme ruokapöydässä pitkään nauttien sen antimista. Ei kiirettä hotkien vaan rauhassa jutustellen. Joka palasta maiskutellen. Kyllä vaan on ruoka hyvää...

kirjolohisalaatti lounaaksi

Lautaseni sai jonkun kutsumattoman vieraan kiinnostumaan itsestään. Siinäpä kuolailee, mammunen antaa herkkuja vasta kun on itse saanut lautasen tyhjäksi.


Juu ja syödään välillä hyvinkin epäterveellisesti
Miksi? Kun se on niin hyvää

rakkausleivos miehelleni
minikokoinen suklaakakkupohja
päälle banaania ja kermavaahtoa (tai cremeä)
koristeet päälle ja ei kun nauttimaan

Leipä puoliksi, öljyä pinnalle ja mausteita, sen jälkeen kaikkea herkkua ja paljon juustoa
Uuniin hetkeksi lämpimään
ja hyvää herkkua tulee vaikka iltapalaksi
Vesimeloni on niin hyvää

Onneksi on tulut vähän ommeltuakkin ja neulekankaat on melkein kaikki saatu pois nurkista. Nyt voi hetkisen hengähtää ja miettiä mitä seuraavaksi haluaa tehdä itselleen :) 
Kevättä siis jo mietiskelen ja uusia kevät vaatteita.

OttoBre 5/2012

Oikein ihanaa keskiviikkoa teille kaikille!6 kommenttia:

 1. Ihanaa keskiviikkoa Nelli! Olet sitten ollut tosi hoikka jos näytät tuollaiselta 20 kilon jälkeen.Minulle kertyi aika lyhyessä ajassa muutama vuosi sitten 24 kiloa,joista en ole päässyt eroon. En minäkään varsinaisesti laihduta,mutta syön valikoivasti ja lihasta en onneksi edes pidä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut juu, kuusi vuotta sitten painoa oli 38kg. Niin pieneksi en halua. Siinä painossa olinkin ollut jo hyvin pitkään, liian pitkään.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän kyllä tarvii saada lihaskuntoa kuntoon.

   Poista
 3. Minusta sinä näytät nyt juuri sopivan painoiselta.
  Hoikka ja tyylikäs nainen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indeksin mukaan olen normaali painon yläpuolella. Minulle se on liikaa. Voin paremmin hivenen pienemmällä painolla.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!