sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuosi vaihtuu

Täytyy myöntää, että nyt on ollut kyllä niin tapahtumarikas vuosi takana, että ihan hirvittää. Uudet tuulet on puhaltanut ja jatkaa puhallusta puhurin lailla. Jännityksellä odotan tulevaisuutta joka johtaa sinne missä sydämeni on. Katsotaampa mitä vuodessa on tapahtunut....

Vuosi 2012 alkoi kaappien siivoilulla ja tein mahti löytöjäkin :) Nautittiin eineksistä sekä ravintolan antimista. Ompelin haalarit pojalleni ja tein vanhasta uutta.

haalari
Neule
Kuvatekstiä klikkaamalla pääsee kyseisiin postauksiin. Täytyy myöntää, että nyt alkaa taas hiukan innostamaan tuo vanhan muokkailu uudeksi. Se on niin täysin mun juttu kyllä. Mutta jatketaas vuoden tapahtumien katsastusta...

Nuorin lapsoseni sai vaatteisiinsa koristeiksi niin pöllöjä kuin lumiukkojakin. Ne olivatkin sitten parhaat vaatteet päällä maan ja niitä käytettiin ihan koko ajan.

Pöllö

Lumiukko
Turusta tuli meidän turistikaupunki. Käytiin shoppailemassa, seikkailtiin seikkiksessä, käytiin pitkillä kävelyillä, nautittiin viileistä herkuista, tutustuttiin asuinympäristömme uusiin ravintoloihin, keksittiin aamutuimaan lähteä munkille RuissaloonKarnevaalit johti Helsinkiin ja keskiaikamarkkinat lämmitti muuten vain.

Riika

Tyttären kanssa lennettiin kesällä Riiaan ihan kaksin. Oli kiva käydä tytön kanssa vaikka kipulainen oli jo silloin. Muutenkin vietettiin kesällä paljon aikaa yhdessä likan kanssa.

Shoppailua

Kesällä myös tuli tieto, että mieheni pääsi sisälle Teologiseen ja siis muutto Helsinkiin aloitettiin. Asunto myyntiin ja tavarat pakettiin. Kesällä siis jätimme haikeat hyvästit ihanalle jokirannalle, joka antoi niin paljon hyvää.


Ja lempipaikkamme Vaakahuoneen Pavilionki sai ihanat tunteet pintaan. Siellä jazzi soi ja ruoka sekä viini virtaa :) Hihih

Turun toria en koskaan unohda, sieltä sai parhaat herkut pöytään ja myyjiltä sai aina kotiin kauniin hymyn ja ystävällisen kiitoksen.


Tämän jälkeen oli ihana avata uuden kodin ovi ja kiinnittää Mezuzah ovenkarmiin. Oikein paljon kiitoksia kuluneesta vuodesta ja ihanaa ja perempaa tulevaa vuotta. 
Itse toivon tyttärelleni paljon voimia, pojilleni tahtoa ja ymmärrystä. Miehelleni jaksamista kovassa työssään ja äidilleni toivon terveyttä ja jaksamista.

Hyvää Uutta Vuotta, toivottaa koko VillaNannan väki!8 kommenttia:

 1. ♥ Oikein Hyvää Uutta Vuotta koko teidän perheelle!♥

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää Uutta Vuotta Nelli sinulle ja perheellesi:)

  VastaaPoista
 3. Paljon on teidän perheelle tapahtunut !
  Toivon Sinulle ja perheellsi parempaa alkavaa vuotta 2013 !

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman paljon olet saanut aikaan. Ihanaa Alkavaa Vuotta Teille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on todella ollut aika menoa ja meininkiä...hiki tuli pelkästä lukemisesta :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!