lauantai 29. joulukuuta 2012

Jättityyny

Ihastuin niin paljon poikani jättityynyyn, että oli pakko tehdä olohuoneeseen sellainen myös. Minä kun en tiedä sisustuksesta mitään enkä sitä osaa niin materiaalilla ei ollut väliä. Hyllystä löytyi muutamia tilkkuja joista sain tehtyä ison tyynyn olohuoneen lattialle :)

Jotenkin sopii sisustukseen, jotenkin taas ei. Ainakaan meidän vaatekaapin taustalevy ei sovi enää ja siksi siihen pitääkin laittaa ihan uusi tapetti ja uusi matto ostaa ja...no joo, jos rauhottuisi. Kohta pitää alkaa miettimään parvekkeen sisustamista. Siitä tulee kesäolohuone...
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja on pehmeä. Meidän Nuppu sen jo omi itselleen :D

   Poista
 2. kaksplussan puolella kävinkin jo ihaileen tätä uutta tekelettäsi mutta nyt seuraa kysymys! Mitä ihmettä oot pistänyt tyynyn sisään? Ihan jotain vanuako? Se näyttää kuitenkin tosi tukevalle.

  Oon ite miettinyt tosi pitkään (yli vuoden) lattiatyynyjen tekemistä jonka vuoksi säilytin vanhasta sohvasta sohvatyynyt. Ajattelin siis askarrella niiden sisälmyksistä uusiin lattiatyynyihin sisällöt. Kunhan se inspiraatio iskisi vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla tosiaan on vanua vain. Vaihtoehtoja kyllä on mitä sisään laittaa. Pallimaisiin tyynyihin voi hankkia ihan vanulevyäkin.
   Lumputkin on hyviä, itse joskus tosin olen sen lumpunraastanut sellaiseksi rasseliksi...on pehmeempää.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!