torstai 13. syyskuuta 2012

Kesämuistoja


Mistä kesäni alkoi? Vapustako, tietenkin...Nautinnollinen kesä alkoi juurikin siitä ja mitä kaikkea kivaa tapahtuikaan kesällä? Millaisia kivoja juttuja teinkään? Tässä siitä vähäsen.

vappu
vapunpäivä
Vapusta päästiin sitten moniin ihaniin ompeluihin ja kankaisiin. Käytiin retkeilemässä niin seikkiksessä kuin Ruissalossa. Oltiin turisteina Turussa.

Koreja tilkuista
Äitienpäivälahjani on kyllä paras lahja ikinä. Parempaa saa hakemalla hakea ja en usko, että löytyy mitään joka tämän voisi sivuuttaa.

lahjani


äitienpäivä

Mekkoihmisenä ei mekkoja kuitenkaan tänä kesänä montaa tullut. Keskityin jumpsuitteihin ja kakikkiin muihin vaatteisiin. Joskus näinkin. Mekkoja kun onkin kaapissa ihan jo melkein liikaakin.
Uudistusta ja tuunausta tuli tehtyä jos jonkinmoisia. Vanhat lakanat muuttuivat toimiviksi pyjamahousuiksi nyt esimerkiksi.

pyjamahousuja

mekko

hupsutuksia
Kesän kohokohta on aina Helsingin samba karenevaalit. Tänä vuonna olinkin kulkueen jatkona bilettämässä.

sambaa
juhannus
Tätä matkaa odotettiin ja paljon. Ehkäpä tänne vielä mennään vaikkei ihan nyt säväyttänyt niin kuin luultiin.

riika

mekko
Saatiin huomata, että Turku on aivan mielettömän ihana kesäkaupunki ja nähtävää on kaiken ikäisille vaikka kuinka paljon. Ei edes yhdessä kesässä ehditty nähdä kaikkea.

forum marinum
Lopuksi aloin tutustumaan uuteen aluevaltaukseen eli tuunailen kaikesta vanhasta huonekalusta uutta. Ei ihan niin super nätti mutta opin pikku hiljaa.

naulakko
Klikkaile kuvatekstejä niin pääset postauksiin katsomaan. Hiljaa ei tarvitse olla vaan kommentteja otetaan kyllä vastaan ilolla ja riemulla :D Oikein nautinnollista torstaita teille kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Mahtava ja monipuolinen kesä oli teidän perheellÄ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin oli kivaa vaikka kelit ei ihan niin mahtavia ollut :)

   Poista
 2. Paljon on kesääsi mukavaa mahtunut!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. On kyllä ollut vaikkei nuo ilmat ihan olleetkaan sitä mitä odotettiin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!