tiistai 7. elokuuta 2012

Kesämekko

Näin yöllä ihan omituista unta. Olin matkalla jossakin maailmalla, siellä oli isoja toreja ja ympärillä kohosi aika pelottavia taloja. Siellä seikkailtiin ja koko ajan oli fillis, että joku seuraa...ei kauhean kiva uni..huh. Onneksi oli vain uni. Jotenkin tuntui, että uni olisi liittynyt Riikaan. Muttei sitten kuitenkaan. Unessa oli paljon harmaampaa ja kamalampaa.

Riiassa oli paljon mekkoja naisilla päällä ja niitä myytiin paljon. Siis maximekkoja. Omasta kaapista löytyy niitä niin monta etten ole yhtään ostanut tänä kesänä, eikä kyllä ole juuri tullut tehtyäkään. Mekkoja tosin ei ole koskaan liikaa mutta tänä kesänä on himot olleet muualla ;P

Vähän laiskasti tämä mekko valmistui mutta on nyt valmis. Taitaa tosin jäädä ensi vuoteen odottamaan, minulle tämä keli alkaa olla vähän vilpooinen.


Ensin neuloin yläosan ja virkkasin reunat ja kukat. Ompelin helman ja kiinnitin ne yhteen. Siinä se mekko :) Hiukan erilaisempi mitä minulla kaapissa on. Vähän liian romanttinenkin minun makuuni mutta kyllä se tulee käytettyä :)

                                              Oikein nautinnollista päivää teille kaikille!

6 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!