keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ostoksia

Harvoin näitä ostoksia esittelen mutta vaihtelua tämäkin on :) Eilen lähdin katselemaan pojille jotain pientä kivaa. Löytyikin kivat neuleet. Pojat ovat pyytäneet uusia yöpukuja ja niihin löytyi kankaat. Itsellenikin jotain pientä löytyi ja tori tyhjennettiin tehokkaasti :) Eli kyllä oli antoisa reissu kaikenkaikkiaan. Joskus törsääminen on vain hyväksi. Sain ajatukset hetkeksi vähän muualle kun tuo lauantainen pyörii mielessä koko ajan.
Koiruudelle kuuluu ihan hyvää, ei tosin juuri uskalla lähteä takapihalta pois ja pelkää isoja koiria. Mies totesi sen eilen kun kävivät pihalla. Iso koira tuli vastaan ja Nuppu jäykistyi paikalleen. Mieheni otti koiran syliin ja Nupun sydän hakkasi tuhatta ja sataa ja alkoi itkeä :(  Nuppu pystyy jo menemään raput alas varovasti ja se taas on erittäin hyvä juttu. Hilse on noussut pintaan ja karvat lähtee tupottain. Pitää sitä asiaa seurata jos tarvitsee vähän rauhoittavaa...
Haava kyllä tervehtyy hyvää vauhtia. Omat jälkeni on vasta ilmestyneet iholle ja ihon alle. Eli seuraavaksi muutama kuva joita ei kannata katsoa jos on herkkis.


                                 Olen niin onnellinen, että meille ei känyt tämän pahemmin. Huh...

Tuo mun mustelma vain kasvaa ja mustenee.


                                                   Oikein mukavaa keskiviikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ihan estottomasti vain!