sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Mekko, tunika ja kuvia

Siis kaikkea sekaisin. Nämä muutama päivä on ollut aivan kauheita. Pää särkeä jomottanut niin ettei ole kyennyt oikein edes kävelemään. Tänään on hiukan olo helpottanut ja meinaan mennä ulos vaikka tuo keli ei nyt ihan paras ole. Kyllä nyt oikeasti vähän toivoo tuota ukkosta tulevaksi vaikken siitä tykkää ja pelkään sitä :/

Viikolla käytiin nauttimassa lasten kummitädin luona. Grillailtiin hyvässä seurassa ja ruoka oli erittäin hyvää. Pöydältä löytyi kaikenlaista lihaa ja salaattia, oli grillillä niin leipää kuin paprikoitakin. Vatsat saatiin kyllä oikein täyteen vaikka suita oli monta.

En todellakaan ollut mielissäni kuvasta..

Jälkiruoka maistui (luumu)

Muutama kuva myös meidän mäeltä. Vaikka tässä on kova liikenne niin kyllä silti minusta tämä on Turun parasta kohtaa.

Miehen lautanen oli täynnä herkkusalaatteja

Ompeluhommat eivät ole edistyneet mihinkään. Kyllä kovasti tässä olen aloitellut kiiltävästä farkusta jumpsuittia mutta kangas on vielä nätisti viikattuna hyllyllä, kaavat toki on jo valmiina. Äidillekkin soittelin ja pyysin etsiä kaavavarastosta 70-luvun farkun kaavoja (tahtoo sellaiset).

Ennen Riian reissua tein matkalle kaikkea kivaa jotka kyllä jäi sitten kuitenkin Suomeen, sillä tarvitsin tyhjän matkalaukun mukaani. Laitan kuvan mekosta joka oli reissulla päälläni.

Malli: Burda style 4/2012

Ja pikatikkinä on ommeltu tunika joka on samalla "kaavalla" tehty kuin pinkki tunika. Nää tunikat on helppo käyttää, heittää vain niskaan ei muuta sen kummempaa ja on muuten myös nopea surauttaa saumurilla. Kaavaa ei ole mutta vanhaa T-paitaa voi käyttää apuna.
                                        Tästä ei voi mennä kuin ylöspäin vain. Tai toivon niin ainakin.
                                     Oikein mukavaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ohoh, onpa sulla ulkoasu muuttunut. Kestää hetken totutella. Ja noin se äitikin aina sanoo: "tästä ei ole suunta kuin ylöspäin". Tsemppiä ja voimia <3

    VastaaPoista
  2. Joo, ajattelin koikeilla toisenlaista juttua. Aika kiva ja selkeä kyllä näin ja helppo plärätä kaikki mun postaukset. Ei tarvitse klikkailla ja kikkailla moneen kertaan kun voi vain klikata haluttu juttu.

    Särky hellittelee hitaasti mutta varmasti. Luulen, että jos kelit ei nyt enää pahene niin pää on huomenna ihan kunnossa :) Tai ainakin niin kunnossa mitä tää pää voi olla..hihi

    VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!