maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesäkassi verhoista

Eilen oli hiukan kurja ilma, vettä satoi melkein koko päivän. Oli ihan hyvä, sillä olin itse aika väsynyt juhannuksen puuhastelusta. Lepäiltiin ja oltiin vain. Isompi poikakin palasi reissultaan kotiin ja on hetken kotona ja lähtee taas lomailemaan :)

Ulkona oli kuitenkin pakko käydä kun muuten tenavat hyppivät seinille. Löydettiin valtava määrä etanoita...Niillä oli kunnon treffit. Nuorin oli aivan haltioissaan kun näki nyt ekaa kertaa eläviä, oikeita etanoita.


Päätettiin eilen, että kauppaan ei mennä vaan tehdään siitä jämästä mitä kaapista löytyy ja kylläpä sitä sitten löytyi kaikkea josta sai fiksattua ruokaa. Miesväelle paistettiin perunaa, sipulia ja pekonia, oli kuulemma hyvää. Jämä salaattiin laitoin keitettyjä munia, poronleikettä ja naudan paahtopaistia. Nam, saatiin pikkuinen juustolautanenkin aikaiseksi. Oli siinä sitten kuitenkin kaikkea herkkua vielä vaikka kuinka :)


Olen joskus saanut nämä verhot entiseltä työnantajaltani ja näistä onkin tehty vaikka ja mitä. Hoitolaukkua, kesäkassia ja nyt tämä kassi. Alunperin verhot olivat valkoiset joissa vihreät kukat mutta värjäsin toisen verhoista ruskeaksi. En oikein tykkää tuosta pesukoneväreistä kun jotenkin paras tapa värjätä on käsin. Valitettavasti meillä on tuota allergiaa ollut niin voimakkaasti etten ole viitsinyt sitten enää aiheuttaa enempää oireita.

Ohje on Suuri käsityöKerhon lehdestä mutta en valitettavasti yhtään muista enää, että mistä niistä.
Kannattaa vilkuilla 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun lehtiä.
Toivottavasti tänään olisi vähäsen parempi keli. Olen pojille jo lovannut tällä viikolla lähteä seikkailemaan heidän kanssaan, aurinko olisi vain mukava juttu niihin seikkailuihin. Tarvitsee ehtiä vielä muutama matkavaatekkin saada tehtyä tässä alkuviikosta. Matka häämöttää jo nurkan takana...jee!!

                      Oikein ihanaa alkanutta viikkoa ja mukavaa maanantaita teille kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Me päätettiin myös että ei mennä tänäänkään kauppaan. Isäntä lähti kalaan, saa nähdä onko meillä kalaa vai ohi uinutta kalaa tänään ruuaksi.
  Lettuja lupasin minäkin paistaa, kun maitoa löytyy.
  Kaunis ruusukassi, tuollaisen minäkin haluaisin :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tykkään itse aika paljon...noissa ruusukkeissa oli kova homma kun käsin omepelin niitä tuohon reunaan :) Eli ihan varmasti tulee käyttöön.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!