keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Farkku bolero

Löysin yhdestä laatikosta oikein paksua farkkua joka soveltuu hyvin laukkuihin ja sisustjuttuihin. Halusin kuitenkin kokeilla boleroa. Se on hivenen vielä keskeneräinen sillä en ole ehtinyt sitä kuluttamaan asfaltilla tarpeeksi vielä.

Ajattelin koittaa kuluttaa tuota mokkaharjalla. Sillä saa aika hienosti pintaa rikki. Napit laitoin kaikki erilaisina. Eli ylimääräisiä ja varanappeja muista farkkujutuista.


Kyllä siitä tykkään aikas paljonkin. Vielä kun saa näitä vatsaröllyköitä pois niin näyttää oikein hyvälle :) Mitäs tykkäätte? 
Tänään on luvattu ukkosta jälleen tänne meille...eilen ukkosti ihan liikaakin jo. En ole siis ukkosen ystävä ollenkaan. Täällä tosin oltiin vain, katseltiin telkkaria, rakenneltiin majoja...Pötköteltiin parhaan kaverin kanssa peitonalla lattialla :)


Nautinnollista päivää teille kaikille satoi, paistoi tai mitä tahansa!!

6 kommenttia:

 1. Tykkään, sopii sinulle, ihan kuin olisi sulle tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä kans tykkään tästä enemmän kuin tuosta aikaisemmasta jonka olen tehnyt vanhoista farkuista.

   Poista
 2. Oi vitsit, aivan tajuttoman hieno ! :o mitenkä oot kuluttanu tota? Ootko värjänny tai jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harmahtava väri johtuu siitä kun en osannut tuota järkkärin asetusta muuttaa. Eli tuo bolero on tumman sininen. Tosin siitä tulee haaleampi kun sitä kuluttaa ja tuon mokkaharjan kanssa saa tehtyä sitten vaikka pieniä yksittäisiä kulutuksia. Isommat tulee ihan hinkkaamalla tuota boleroa asfalttiin :) Kannattaa siis pestä hyvin hinkkauksen jälkeen ;P

   Poista
 3. Onpa tosi kiva! Mulla kun tursuu käytettyjä farkkuja monta laatikkoa, niin tämäpä vois olla hyvä jatkojalostus yksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkusta saa kyllä vaikka mitä mahti juttuja. Ja itsekkin tykkään tästä bolerosta erittäin paljon.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!