lauantai 2. heinäkuuta 2011

Matkakuumetta

Ollaan lähdössä Puolaan ihan pian ja tänään on hurissut ompelukone ja aivot. Haluan matkalle jotain kivoja vaateita mukaan. Olen aivan innoissani matkasta. Hotellimme sijaitsee Kazimierz issa. Aijon nauttia alueen antimista kunnolla :) Reissu on myös matka Auschwitz iin. Ensimmäinen päivä menee aivan shoppailun, ruokailun ja historiaan ja vasta toisena päivänä astun Auschwitzin kauhuihin.

On kamala oikeastan ajatella vaatteita tuossa tilanteessa mutta tarviten jotain hyvin mukavaa päälleni, menenhän mukavuusalueen ulkopuolelle :/  Eli tänään sain jo valmiiksi mekon, vyön olen tehnyt jo aikaa sitten, toppi tuli vain kaupan päälle...Näistä on hyvä aloittaa.

Pussimekko :)
Vyöhön ei ole kaavaa, on vain leikattu silmämääräisesti.

Malli löytyy Burda 6/2011

Topin kaava on vanhasta topista jota ei oikein enää voi käyttää. Silittää pitää vielä :P
Mukavaa ja helteistä päivää kaikille.
4 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua! Äitini on käynyt Puolassa ja kehui maata yhdeksi Euroopan kauneimmaksi. Auschwitzissa tuskin pystyisin itse edes käymään, haluaisiko sellaisia kauheuksia edes mennä muistelemaan :( Varmasti tunteellinen reissu.

  VastaaPoista
 2. Todellakin tunteellinen, vaikken ole vielä edes Puolassa niin tunteet ryöppyää kovasti. Katsotaan nyt pääsenkö edes Auschwitz-Birkenaun asti...vai riittääkö ykkönen :/

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat matkavaatteet. Mukavaa reissua.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos :D

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!