keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Suorat housut

En näistä päivän asu jutuista paljoa perusta mutta eilen nyt sattui kaikki vaatteet olemaan itse tehtyä joten kuvat oli sitten otettava :) Sain eilen valmiiksi suorat housut, kaava lötyy Burda 3/2011. Housut ovat juuri 70-luvun mallia, joista tykkään. Kuvaa ensin napinläpitaskusta,

Housujen kanssa minulla oli paita jonka olen tehnyt miehen vanhasta kauluspaidasta. Kauluspaidan uusi elämä
on tietenkin hiukan naisellisempi kuin miesten versio :)
En osaa käyttää tuota meidän kameraa joten saatte tyytyä puhelimen kameraan jota osaan vähän käyttää :) Toivottavasti kelpaa. En muutenkaan tykkää näistä peilin kautta otetuista mutta minkäs nyt teet :/
Asuun kuului myös huivi jonka olen tehnyt vanhan hameen palasta. Hame oli pitkä (liian) joka lyheni tunikaksi ja katosi tyttöni kaappiin, helmasta tein huivin :) Ei mennyt hukkaan se mekko.

Mekon muutosta voi käydä katsomassa VillaNanna

Tein myös pelleriinin jonka voi vähän keväämmällä heittää harteille jos viluttaa. Näitä pelleriineja onkin tullut aika kasa :)Miten pitkä postauksen jaksatte lukea? Nimittäin kun vielä olisi eilen valmistuneita juttuja. Pelleriinistä kun oli puhe niin tässä neulottu versio, laitan nauhan vielä tuohon kaulukseen niin näyttää vähän toiselle.

Pikaisesti illalla ompelin myös löysän trikoopaidan vaikka näin kotioloihin.

Nyt toivotan kaikille mukavaa päivää, nauttikaa keväästä :)

6 kommenttia:

 1. Hienoja on =)
  Laita vaan lisää itsetehtyjä päivän asuja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Voishan niitä välillä tosiaan ottaa. Pitääpä alkaa harjotella tuon kameran käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Hmh, mäkin halua oppia tekemään kaikkee kivaa :D Mä en osaa ommella ku verhot ja siihen nyt ei tartte olla mikään mestari :D Ihania!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Pitää järjestää joku pikkuinen ompelukerho :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!