torstai 17. maaliskuuta 2011

Karnevaali mietintää

Tässä on aikaa enää muutama kuukausi kun karnevaalit starttaa Helsingissä. Tänään tässä ompelun tiimellyksessä aloin miettiä, että mitäs sinne päälle. Yleensä aina teen jotain uutta iltajuhliin. Tänä vuonna kuitenkaan en osallistu kulkueeseen joten sinne kadulle tarvitaan jotain kivaa. Joten testailin vähän yhtä juttua.

Sain tänään aamusta valmiiksi söpön kukkapaidan, malli löytyy Burda style easy fashion kevät/kesä/2010.Tästä paidasta tykkään todella paljon.


Vaikka ikää minulla paljon niin käytän minihameita ja paljon :) Tosin tämä on ainoa "roiskeläppä" jonka olen tehnyt, muut ovat pidempiä. Hameen kaava löytyy Patrones especial primavera nro. 292

 
Edestä


 
Takaa

 Tasku

Sama hame löytyy esiteltynä tuolta vanhasta blogistanikin myös.
Yhdessä nämä näyttävät sitten tältäSopivat kyllä karnevaaleille hyvin...bailaa aamuun asti <3 Voi olla, että laitankin vaikka farkkusortsit. En tiedä vielä.

Tilkut myös hyödynsin tänään. Tein jättitopit. Kaavat löytyy Burda 3/2011Huomasin muuten kun pengoin laatikoita, että olen eksynyt johonkin raita saarelle....raitakankaita on valtavasti. Älkää kyllästykö siis ihan heti :)

Nyt minä ja pikku apurini toivotamme hyvää torstaita ja muistakaa katsoa 
guru Gok Wanin ohjelma liviltä 
klo. 16.00
6 kommenttia:

  1. Kuvan perusteella näyttää tosi hyvältä toi sun minihameen käyttösi!

    T. Nimim. "Nuorempi mies"

    VastaaPoista
  2. Kiitos Annika :)

    VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!