Translate

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Kesällä on kiva tappaa aikaa tennistä pelaamalla

Eikä homman tarvitse olla edes kallista. On meinaan ihan paras ostos mitä ollaan aikoihin tehty, nimittäin tennismailat. Kierrätyskeskuksissa on urheiluvälineosastot ja paras on ehdottomasti Nihtisillassa. Ei ole eka kerta kun löydetään halvalla hyvät vetimet täältä. Välineurheilu voi olla todella edullista, jos haluaa hiukan nähdä vaivaa. Asumme sellaisessa kohtaa Helsingissä, että meillä on käytössä kaikki mahdolliset mitä vaan voi keksiä. On joki, jota pitkin voi mennä moneen paikkaan, on Keskuspuisto, jossa voi vaeltaa ja tutustua metsän elämään ja urheilupuisto, jossa tehdä vaikka mitä...Pelata tennistä, koripalloa, jalkapalloa, juosta. Ja se on ilmaista.
Minun on pitänyt moneen kertaan tehdä tämä postaus mutta aina on joku toinen postaus edellä. Mutta nyt vihdoin saan kertoa tästä ilosanomasta...Tennis.
Härdelli tykkää tästä hommasta todella paljon ja lähes päivittäin käy hetken pelaamassa. Nyt vierähtikin aikaa enemmän mailan heilutuksessa ja jatkoa seuraa ihan varmasti. Tästä voikin tulla meidän perheen toinen kesäharrastus pyöräilyn lisäksi. Parasta tässä on kuitenkin se, että Härdelli pystyy ja jaksaa, innostuu nopeasti mistä tahansa liikunnasta.

Aikuisten maila: 12€
Lasten maila: 3€


Lippis: isoveljen
T-paita: 1€
shortsit: isoveljen
Lenkkarit: 9€

Lippis: Härdellin (saatu)
Topit: 10€ yhteensä
Hameshortsit: ilmaiset
Lenkkarit: ilmaiset


Hyvä peliIhanaa lauantaita

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Hyvä peli! Vain toiselta lähti taju! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä blogi, tajuttoman hyvä (viittaan edelliseen). Tätä pitää lukea vielä hetki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tervetuloa matalaan linnaani!

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!