Translate

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kamalat muoviset läpsyttimet astetta hienommiksiTämän kesän ehdottomasti parhain idea on ollut päällystää kamalat muoviset läpsyt farkulla. Törmäsin ideaan jo aikaa sitten Youtubessa mutta tietenkin vasta nyt kesällä minulla oli aikaa paneutua tähän ideaan. Monta erillaista liimaa näin käytettävän mutta suosittelen silti kontaktiliimaa vaikka tämän liiman kanssa homma sujuu hitaasti ja tarvitaan myös kiristimiä ja painoja, jotta liima pysyy. Nämä vain kesää kaikkein parhaiten käyttöä. Tällä idealla voikin tuunata kenkiä monella tapaa. Jättää kenkä sellaiseksi kuin minä tai sitten tehdä varsia yms. Mitä vain ikinä haluaa kokeilla.

Tähän hommaan tarvitset vain ne kamalat läpyttimet (omani on Kierrätyskeskuksesta 1,80€, maksoi alennusten kanssa), fakkujen paloja, tussi ja kontaktiliimaa. Ylempää löytyy jo linkki, josta voi katsella erillaisia ohjeita. Sovella ja tee omasi. Minun versioni ilmeisesti halusi olla mörkö...Bööö

Mukavaa päivää!

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Minäkin tein farkkutuunauksen vanhoista,karmeista,muovisandaaleista.Käytin pikaliimaa, joissa löytyy tosi paljon eroja.Toinen irtosi sitä mukaa kun kuivui ja toinen pitäisi vaikka norsun katossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kuumaliimoissa on iso ero. Kuumaliima on tuttu tavara tuolta samban pyörteistä. Siellä kun liimaa tarvitaan niin pukuihin kuin niiden upeiden lavojen rakentamiseen. Siitä huolimatta kuumaliima ei ole paras mahdollinen ollnekaan. Nimensä mukaisesti se on kuumaliimaa ja useasti lämpimässä alkaa sulaa uudelleen.

   Poista
 2. Olipas hauska idea. Aloin jo miettiä, saisiko crocksit päälystettyä.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tämä nyt ei ole minun keksintö ollenkaan, vaan olen tähän törmännyt tuolla vlogien maailmassa :) Oli ihan pakko testata itse ja tykkään todella paljon.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!