Translate

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Lasinen tarjoiluastia, joulusuklaiden tie suklaakekseiksiKoskaan ei kannata heittää pois erilaisia laseja, kuppeja ja lautasia, ja varsinkaan, jos ovat täysin eriparia. Yksi tuota ja toinen toista sarjaa. Näistä lautasista ja kupeista, laseista saa tehtyä aika näyttävän tarjoiluastian hyvin helposti. Liiman kanssa kannattaa olla tarkkana ja valita materiaalin mukaan. Tässä työssä käytin lasiliimaa, joka on hieman kinkkisempi käyttää kuin tavallinen pikaliima mutta tämä pysyy hyvin. Liimapaketin kyljessä on ohjeet miten liimaa käytetään ja se kannattaa lukea ennen kuin aloittaa homman.


Meillä ei todellakaan kukaan enää jaksanut puputtaa joulusuklaita, joten selailin erilaisia reseptejä ja sitten yksi oli ylitse muiden. Kinuskikissan suklaakeksi ohjeella tein joulusuklaista erittäin hyviä suklaapipareita. Ja suklaahippujen tilalle, paloittelin joulusuklaat pieniksi suklaahipuiksi.
Meillä ei kyllä ole mikään mennyt hukkaan tänä vuonna ja se tekee minut todella iloiseksi. Ihan kaikkia ohjeita en tänne ole laittanut ihan siitä syystä, että on hyvä jakaa näitä hävikkiruoka ideoita myöhemminkin. Huomenna alkaa meillä koko perheellä arki ja päästään jo ruokakauppaankin. Tästä taas lähtee uudet kujeet. Loma on kyllä tehnyt niin hyvää ja on ollut aivan ihana keskittyä blogiin ihan kokonaan tämän loman aikana. Toki nyt muuhunkin...
Oikein nautinnollista sunnuntaita

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Ompa teillä herkuteltu, nam! Olen monesti miettinyt tuollaisen vadin tekemistä, mutta ei säilytyspaikkaa sille valmille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pidetään ihan esillä noita. Esimerkiksi tuossa kirjahyllyssä missä on telkkarille paikka. Telkkaria kun ei me siinä pidetä niin nuo kaikki tarjoiluastiat ovat siinä sitten.

   Poista
 2. Nam! :P mitä herkkuja taioit lopuista suklaista! ja ihania astia tuunauksia!
  Ihanaa alkanutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei ole niin hyvää kuin itse leivotut keksit ja maito. Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle <3

   Poista
 3. Ihania ideoita täällä blogissa! Tykkäämme lasten kanssa askarrella ja tehdä diy-juttuja, joten palaamme tänne varmasti inspiroitumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, sinullakin oli juttuja, joita pitää testata ihan ehdottomasti :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!