Translate

tiistai 30. elokuuta 2016

Treffit itseni kanssa

Törmäsin tässä jokin aika sitten Voicen juttuun yksinolosta. Minä kun nautin olla yksin ja mennä viipotan mielelläni katselemaan maailman nurkkia yksikseni niin tämä juttu sopi minulle täydellisesti. Yksinololle ei juuri perheellisenä ole aikaa mutta ne hetket kun tulee niin kaikki otetaan irti siitä olemisesta. Jos en keskity ompeluun niin, aloitan neuletyön ja keskityn jonkin sarjan maratoniin tai sitten lähden luontoon. Kaikki se antaa valtavasti voimaa seuraaviin koitoksiin. Nimittäin, onhan tämä perhe-elämäkin jonkinlainen koitos aina.
mennään siis ajassa hiukan taaksepäin ja sukelletaan kesään ihan hetkeksi vielä. Minulla nimittäin oli kesällä aivan ihanat treffit itseni kanssa, sain nauttia olostani koko päivän. Siihen päivään mahtui niin pyöräilyä kuin ompeluakin ja toki suunnittelin seuraavia tuunauksia kotiinkin. Välillä on muuten aivan mahtavaa syödä yksin, kuunnella lintujen laulua ja vain olla vain. Kukaan ei tarvitse mitään, eikä huutele äitiä.


Mikä tässä on ollessa kun tällaisia maisemia on kun hyppää pyörän selkään ja lähtee ajelemaan kamera kourassa...Kyllä tästä vaan nauttii, luonnon upeutta ei voi olla ihmettelemättä ja kaikki ihanassa Helsingissä. Voi ajella vaikka nauttimaan maatalon äänistä, kakusta ja lasillisesta viiniä. Sen jälkeen polkaisee kotiin ja kokkaa itselleen herkullisen annoksen kanasoselaatikkoa salaatin kera. Toimii, minulla ainakin.
Ihanaa päivää

-Nelli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ihan estottomasti vain!