Translate

tiistai 23. helmikuuta 2016

Tomaatti-mozzarellapiirakka

Blogi on ollut pitkään ilman minkäänlaista reseptiä tai reseptikokeilua, johtuen pitkälti myös siitä, että en ole muistanut kuvata meidän ruokia ja jos olen muistanut niin lähes kaikki ovat osuneet juuri keittopäivälle ja ei viitsi aina pelkkää keittoa esitellä. Nyt meillä on kuitenkin pakkasen tyhjennys- projekti käynnissä, alkoi jo tuossa joulun aikaan. Viimeisiä pöperöitä siis viedään ja mielikuvitusta tarvitaan ja paljon. Tyhjennyksen jälkeen onkin hyvä putsata koko pakastin ja täyttää se jälleen uudelleen. Kevät siivous siis jatkuu.

Vaikka jämäruokaa käyttäisi niin herkutellakkin voi. Itse rakastan suolaisia piirakoita ja pakkohan niitäkin on tehdä välillä ja hyvin saa piirakkaan piilotettua jämiä jos jonkinmoisia. Tähän piirakkaan tuli reseptiin sen verran muutosta, että ruokakerman tilalla oli ranskankermaa. Jämäruuat ovat myös siitä hauskoja, että sitä käytetään mitä sattuu olemaan kaapissa ja useasti ruoka onkin maistuvampaa kuin suoraan reseptillä otettuna. Tosin tätä suosittelen ihan sellaisenaankin. Klikkaa ja kokeile!



Herkullista tiistaita kaikille

4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta! Suolaiset piirakat on niin hyviä.
    Tuota täytyy kokeilla tuota joku kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää ja nuorimmainenkin söi oikein hyvällä ruokahalulla :)

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!