Translate

tiistai 15. joulukuuta 2015

Kampasimpukkasalaatti

Tuitui!!

Joskus meille käy niin kaupassa, että vaikka ollaan suunniteltu tarkkaan mitä tehdään ruuaksi niin kaupassa mukaan tuleekin muuta ja ruokapöydässä tarjoillaankin se sapuska mitä tekikin kaupassa mieli, ei sitä mitä suunniteltiin. Käykö teillä koskaan näin?
En vain voinut vastustaa kampasimpukka pullukoita ja salaatin raiaksta makua. Resepti on erittäin helppo ja sitä on myös helppo muokata. Resepti löytyi K- kaupan sivuilta mutta laitan reseptin myös tähän suoraan.






1 pkt (200 g)
Pirkka kampasimpukoita (pakaste)
1 ps (150 g)
Pirkka Toscanan salaattisekoitusta
1 (250 g)
kurkku
1/2 rs (à 250 g)
Pirkka kirsikkatomaatteja
1
appelsiini

Kastike

1 pieni
valkosipulinkynsi
2 rkl
appelsiinin mehua
1 rkl
Pirkka kreikkalaista ekstra neitsytoliiviöljyä
ripaus
suolaa
ripaus
pippuria
ripaus
sokeria

Paistamiseen

öljyä





 Nautinnollista päivää kaikille!!



  • 1. Sulata kampasimpukat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa simpukoiden pinta talouspaperilla.
  • 2. Levitä salaattisekoitus laakealle vadille. Paloittele kurkku ja leikkaa kirsikkatomaatit 4 osaan. Paloittele puolet appelsiinista. Levitä kurkku, tomaatit ja appelsiinit salaattisekoituksen pinnalle.
  • 3. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi. Purista appelsiinin mehu. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatille.
  • 4. Kuumenna öljy pannussa ja paista kampasimpukoita koosta riippuen 1/2-1 minuuttia/puoli.


6 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa todella hyvältä :)! Tästä varmasti tykkäisi koko meidän perhe. Meillä harvoin tulee heräteruokia, suunnitellaan viikon ruuat aina etukäteen ja ostetaan kerralla koko viikoksi tarpeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas ei onnistu millään tuo suunnittelu. Vaikka heräteruokaa ostetaan niin roskiin se ei mene.

      Poista
  2. ♥nams, niin herkullisen näköistä!

    VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!