Translate

torstai 30. heinäkuuta 2015

Kesä on herkuttelua

Kesällä tulee herkuteltua paljon ihanan raikkailla herkuilla ja helteisenä päivänä on aivan ihana juoda alkoholitonta limpparia. Teimme ovan version Miodova- ravintolan itsetehdystä limonadista. Meidän limonadi on lähinnä holiton drinkki mutta toimii silti oikein hyvin. Illalla on mukava istua partsilla ja antaa viimeisten auringon säteiden lämmittää hetkisen. Leipäpitsa sekä mascarpone-mansikkakakku on hyvä pikku naposteluun. Kakun reseptin nappasin Pullahiiren päiväunia-blogista. Valitsin tuorejuustoksi mascarponen ja vaihdoin mustikat mansikoihin. Oikein hyvää kakkua.


Sitruunan raikas limonadi

Tarvikkeet:

- jäitä
- puristettua sitruunanmehua
- priteä
- lime lohkoja
- sitruunamelissan lehtiä
(sokeria jos limusta tulee liian hapanta)

Sekoita kaikki ainekset yhteen. Maista. Lisää sokeria tarpeen vaatiessa. Laita limonadi karahviin ja koristele lime lohkoilla sekä sitruunamelissan lehdillä.




Oikein ihanaa torstaita kaikille

8 kommenttia:

  1. http://huurussa.blogspot.fi/2015/07/blogihaaste-11-bloggaajalle.html
    Tässä sulle blogihaaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan jos jossakin vaiheessa tekisin. Olen todella huono näissä haasteissa.

      Poista
  2. Oih! Näyttääpä hyvälle tuo kakku! Kiva huomata että olet tehnyt sitä ohjeellani! Kivaa loppukesää, terveisin Pullahiiri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan sitä oli kokeilla kun oli niin tolkuttoman hyvän näköinen :) Kiitos reseptistä, tehdään varmasti toistekkin ja mustikoista.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!