Translate

perjantai 19. joulukuuta 2014

Wienernougat-suklaa

Tämä herkku ei kaipaa oikeasti mitään sen suurempia esittelyitä. Kuvat puhuvat puolestaan. Ja voin vain todeta, että mielettömän herkullista ja kannattaa kokeilla. Tästä alkaa pyhien odottelu.

WIENERNOUGAT-SUKLAA


Ainekset

  • 200 g paahdettuja mantelilastuja
  • 250 g nougatia
  • 150 g tummaa tai maitosuklaata

Ohjeet

Sulata nougat ja suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kääntele sekaan mantelilastut. Vuoraa leivinpaperilla vuoka (kooltaan noin 20x20 cm). Kaada taikina vuokaan ja anna sen jäähtyä jääkaapissa. Leikkaa nougat paloiksi ja säilytä viileässä.



Lähde

Sukat

Rauhaisaa viikonloppua

10 kommenttia:

  1. Hei!
    Saanko kysyä tuosta suklaasta.. mistä ostit nougaat ? Entä paahdoitko mantelit miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nougattia löytyy ihan joka kaupasta karkkihyllystä. Maraboun nougattia ostin. Mantelit paahdoin pienessä määrässa voita.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ei muuta kuin kokeilemaan, on meinaan niin hyvää...

      Poista
  3. Maanantaina lähdössä ostoksille ja omille siskoille, vanhemmille ja pikkuveljelleni pitäisi kehitellä jokin pieni lahjaidea, ja tämä saattaisi olla yksi ehdotus. Mutta varmaan pitäisi tuplasatsi tehdä, että kuudelle riittäisi (pilttipurkki tai isompi)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee tuosta aika iso määrä tuhtia tavaraa. Tuossa kuvassa ei ole kaikki tarjollakaan kun eivät mahtuneet tuohon maljaan.

      Poista
    2. Jaa-a, no sitten pitää jo miettiä, ettei itselle jää hirveästi :D

      Poista
    3. Muutama palanen pitääkin jättää ;)

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!