Translate

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Punaviinipata

Vilpoisena syysiltana on ihanaa kun ottaa lämpimän padan uunista ja saa nautiskella aivan älyttömän herkullisesta punaviinipadasta. Jalkaan villasukat ja ihana seura pöydän ympärillä. Se on kuulkaas luxusta.



400-500 g naudan paistia 
2 isoa sipulia
valkosipulia
2 porkkanaa
kanttarelleja
1 prk tomaattimurskaa
1/3 pulloa punaviiniä (Hermon)
Kuivattua basilikaa
merisuolaa
mustapippuria
laakerinlehtiä

Pilko naudanpaisti isoiksi lohkoiksi ja paista pinnalta ruskeaksi öljyssä ja siirrä pataan. Huuhtele maut pataan desillä vettä. Lohko myös sipulit ja porkkanat sekä kanttarellit isohkoiksi lohkoiksi. Pilko valkosipuli karkeaksi silpuksi. Lado vihannekset lihan päälle, sen jälkeen kanttarellit ja tomaattimurska, lopuksi kaada viini. Laita laakerinlehtiä tasaisesti. Mausta. Paista 175 asteen uunissa noin 2 tuntia.

Oikein mukavaa päivää kaikille



6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli ihan älyn hyvää. Kannattaa kokeilla omilla lempimausteilla.

      Poista
  2. Aijai, ihan nälkä tuli kuvaa katsoessa, näyttää tosi herkulliselta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hankala kuvattava tuo. Onneksi kuitenkin kuva onnistui ihan hyvin :D

      Poista
  3. ♥teillä on joka päivä herkkupäivä :)

    VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!