Translate

lauantai 29. marraskuuta 2014

Kanan jämät

Meillä jää aina kokonaisesta kanasta osa syömättä mutta on aika monen monta tapaa käyttää jämät uuteen ruokaan. Kanasalaatti on helppo juttu tehdä kanan jämästä mutta nyt tehtiin kastike pastalle. Helppo ja nopea valmistaa.

Perkaa loppu kana ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Leikkaa myös paprikaa ja purjoa. Lämmitä öljy pannussa tirisevän kuumaksi ja laita kananpalat, paprikan palat sekä silputtu purjo ja paistele hetkinen öljyssä. Kun paprika on hiukan pehmennyt lisää kerma. Jos kerma jää kovin löysäksi, lisää pikkuisen vehnäjauhoa tai maissijauhoa. Mausta esimerkiksi mustapippurilla, suolalla ja tuoreella basilikalla.




Herkullista lauantaita

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!