Translate

tiistai 6. toukokuuta 2014

Päivällinen parvekkeella

Ihaninta koko kesässä on parveke elämä. Mahtavaksi sen tekee se, että vaikka olisi hiukan vilpoinen keli tai sataa niin partsilla voi aina istua ja nauttia ja syödä. Tietenkin. Kesällä myös ruoka maistuu jotenkin niin toiselle mitä talvella sisällä vaikka söisi ihan samaa ruokaa. Joka tapauksessa meidän vappu reseptejä tulee jälleen. Päivällinen siis nautittiin parvekkeella ja lautaselta löytyi bataattimuusia, naudanpihviä, paistettuja vihanneksia, itse tehty maustevoi ja kaiken kruunasi salaatti. Minulle on kovin tärkeää miten ja missä ruokani nautin. Siksi ravintolan valinta on tärkeä, joskus toki käyn syömässä kiinalaisen buffeessa. Pikaruokaa hyvään hintaan.


Huoneenlämpöistä voita
raastettu tai pilkottu valkosipuli (yksikyntinen valkosipuli)
suolaa ja pippuria ja tuoretta basilikaa




Helppo ja nopea mansikkasorbetti:
noin 500g pakastemansikoita
4-5rkl jäävettä
1 1/2dl tomusokeria

Aja mansikat, jäävesi ja tomusokeri monitoimikoneessa hileiseksi sorbetiksi. Annostele ja tarjoa heti.


Ihanaa päivää kaikille

6 kommenttia:

  1. sorbettia pitääkin kokeilla. pakastemansikoita kokonaista yksi rasia jäljellä..tuoreita kyllä ostin tänään. ulkolaisia tosin mutta ihanan makuisia nekin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla. Niin yksinkertainen ja helppo ohje.

      Poista
  2. Herkkuja:) Helsingissä mulla oli ihana parveke,jossa vietin paljon parveke-elämää;nyt asun vanhassa,parvekkeettomassa talossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo parveke on kyllä sellainen oma maailmansa. Jos vielä lasitettu niin siellä voi olla melkein säällä kuin säällä.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!