Translate

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Uuniperunaa ja karitsaa

Meillä ei olla kovin sieniystäviä mutta siitake ja kanttarelli ovat kyllä meillä herkkulistan kärjessä. Siitakkeista saa aivan mahtavan soosin uuniperunoille. Uuniperunaa kun tehdään niin kannattaa valita Rosamundaa. Paras siihen hommaan ehdottomasti.

Siitakekastikkeen tein niin, että putsasin ja paloitin siitakkeet sekä sipulia. Paistoin hyvin, joukkoon hiukan kermaa sekä jauhoja (vehnä-tai maissijauhoja) ja maustoin suolalla ja mustapeippurilla. Mausteita voi laittaa oman maun mukaan tietenkin :)

Salaatiksi oikein raikas ja hedelmäinen salaatti, salaatinlehtiä, keltaista paprikaa, kurkkua, ananasta, vihreitä viinirypäleitä sekä villirucolaa. Oikein todella raikas salaatti siis :)

Karitsa sai olla tunnin huoneenlämmössä ennen paistamista, tulee oikein mureaa ja hyvää kun saa olla poissa kylmästä. Helppo paistaa ja maustaa. Nam.



Tässä oli tämä kolmen päivän uuniperuna pläjäys. Uuniperunoita kannattaa kokeilla ehdottomasti. On ne niin hyviä.

Oikein maukasta ja ihanaa keskiviikkoa teille kaikille!!



4 kommenttia:

  1. Miten ihmeessä jaksat aina keksiä uudenlaisia ruokia. Meillä vaan ne samat pöperöt kiertää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, kyllä minustakin tuntuu, että samat meillä pyörii koko ajan.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!