Translate

lauantai 2. helmikuuta 2013

Illallinen

Tiedättekö mikä on ihana tapa aloittaa viikonloppu? Hyvä illallinen on tie ihanaa ja nautinnolliseen lötköilyyn. Tehdään ruoka yhdessä ja nautitaan vähän pidemmän kaavan mukaan. Istutaan ja jutellaan, syödään ja nautitaan. Se on se perheellisen juhlahetki....kiireettömyys.

Rosmariiniperunat ja hauki oli tällä kertaa ruokapöydän kunkku ja jokirapusalaattia sekä tuoresalaattia oli vieressä, vesimeloonin suursyömärinä sitäkin piti olla ja kirpeyttä piti saada ananaksesta.

- Hauki leikattiin sopiviksi paloiksi ja tehtiin maustetahna joka hierottiin lihan pintaan.
- Perunoille tehtiin öljysuolapeti, öljyä myös puolikkaiden päälle, vähän suolaa ja tuoretta rosmariinia ja uuniin
40 minuutiksi
- Jälkkäriksi riitti ihan vain kaupan oma pikkuinen muffinssi :)




Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

8 kommenttia:

  1. Kalaa... kiitos !
    Ja tuo herkku vielä jälkkäriksi :)

    VastaaPoista
  2. Herkullinen ateria,etenkin tuo kalapuoli:)

    VastaaPoista
  3. Muuten,tuli mieleen kun kysyit edullisista asuinpaikoista lomallanne täälläpäin.Täältä voisi ehkä löytyä jotain sopivaa

    https://www.airbnb.com/s/Tel-Aviv--Israel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tutustutaan linkkiin jos vaikka sopeisi meille joku noista :)

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!